Probux ile Tıklayarak Para Kazanabilirsiniz Paypal Ödeme

Bugün sizlere PTC (Tıklayarak kazanç) sisteminin en köklü ve en güvenilir sitelerinden birini tanıtmak istiyorum. PTC sistemi ile kazandıran bir çok site var fakat en çok ücreti bu site veriyor. Bu yüzden bu siteyi tanıtmak istedim. Site ödemeleri anında yapıyor. (7 günde bir ödeme alabilirsiniz.)
Aşağıda gördüğünüz gibi günlük standart üye için 4  tane fixed reklam gelir.15-20 tanede diğer reklamlardan gelir. Fixed reklamlar bize 0.01$ diğer reklamlar ise 0.001$ kazandırıyor.
Probux’tan günlük bütün reklamlara tıklandığında kazanç  ortalama 0.09$’dır. Elde  ettiğiniz bu kazançla hızlı bir şekilde referans  kiralayabilir kazancınızı hızla katlayabilirsiniz.




Referans Sistemi
Kiraladığınız her referanstan %50 komisyon alırsınız.  Avg si yüksek olan refaransları elinizde tutarsanız aylık iyi bir kazanç elde edebilirsiniz.
(Avg: referansların tıklama ortalamaları)
Recycle Nedir? Eğer referanslarınız tıklamazsa bu şekilde bir başka referans ile değiştirebilirsiniz.Değişim bedeli 0.07$ dır. Ama tavsiye  etmiyorum. Zaten sistem 14 gün tıklamayan rented refleri sistem kendisi  ücretsiz değişiyor.
Diğer Kazançlar
Bunun yanında başka kazanma seçenekleri de mevcuttur. Bunlardan biri task yani görevlerdir. İngilizce gerektirir ama çeviriyle de yapılabilir. Diğeri ise Progrid’dir.
ProGrid, resimde görüldüğü gibi gizli kareleri bulmanız takdirde 0.10$ , 2.0$ , 0.50$ 0.25$ , 1$ gibi ücret ödemektedir.


Probux ÖDEME KANITI : 

                     


Biz işi daha kolaya indirgeyerek, oturduğunuzdan yerden para kazanmanızı sağlayacak programı veriyoruz. Bu sitenin botunu vereceğim. Yani sitelere siz değil bot tıklayacak, oturduğunuz yerden para kazanacaksınız. Botun indirme linki;
 
 
Anlatım içerisinde mevcuttur.

Hiç yorum yok: