Feature Points - Devrim Niteliğinde ki Kazanç Sistemi Taktiklerle Birlikte

Merhaba arkadaşlar, sizlere paypala ödeme yapan ve çeşitli hediye çekleri, ödüller veren bir programı tanıtmak istiyorum. Programın ismi Feature Points, bu program uzun süredir İOS (İpod , İpad, İphone) cihazlarda bulunmakta ve sorunsuz çalışmaktadır. Kısa bir süre önce de androide geldi.
 Bu program ile Google Play’ den uygulama indirerek, facebook sayfalarını beğenerek ve referans kodunuzla puan kazanıyorsunuz. Android cihazlarda Google Play’den, İOS cihazlarda Safari ile uygulamanın web sitesine giderek, gerekli talimatları izleyerek indirebilirsiniz. (Aşağıda anlatım mevcut.) Puanları da çeşitli şekillerde kullanabiliyorsunuz. Marketteki bazı ücretli uygulamaları topladığınız puanlarla satın alabilirsiniz. 3000 puan karşılığında paypalınıza 5$ ödeme de alabilirsiniz ve daha bir çok şekilde hediyeler kazanabilirsiniz.Uygulamalar inip, FeturePoints'e puan olarak eklendikten sonra uygulamayı silebilirsiniz. İndirilen uygulamalar ise çoğunlukla oyunlar oluyor.

Uygulamanın Linki: http://featurepoints.com/web/

Referal Sistemi:
 Sistemde ayrıca referal sistem de mevcut bu sayede daha çok kazanabiliyorsunuz. İki tarafa da yararlı olan bir sistem yapmışlar. İlk uygulamayı indirdiğinizde uygulamayı kimden duyduğunuza dair bir referal giriyorsunuz ve size direk 50 puan veriyor. Kodun sahibine de indirdiğiniz her uygulamanın yarı puanını veriyor.






NASIL YÜKLEYECEĞİM?



Android İçin Uygulamayı Kurma:
1- Android cihazınızdan Google Play'e girip bitişik şekilde ''FeaturePoints'' yazıp programı aratıyorsunuz.
2- İndiriyorsunuz.
3- Programını kurulumu bitince, uygulamayı açılıyorsunuz. Uygulama internet paketiniz olmadan açılmaz. Uygulamanın açılması 5-6 saniye sürebilir. Açılmıyor diye hemen kapamayın.
4- Uygulama açıldığında ilk olarak sizden referans kodu isteyecektir.  PYO46W yazarak 50 puan kazanabilirsiniz.

İOS İçin Uygulamayı Kurma:
1- Iphone ve ya Ipadinizden SAFARİ ye giriyoruz.
2- https://featurepoints.com/ linkine giriyoruz. 
3- Let's Go yazan yere basıp, yükle diyoruz.
4- Kayıt olurken sözleşme kabul etme yerinin üstünde refer kod isteyecektir. PYO46W yapıştırırsanız hem siz hem ben kazanmış oluruz.

TAKTİKLER:

Daha Çok Uygulama Gelmesi İçin Yapmanız Gerekenler:
Bir süre sonra bakacaksınız ki yüklenecek uygulama kalmayacak ve ben bu uygulamayı 5$ için mi indirdim diyeceksiniz. Bizde daha fazla kazanabilmek için ufak bir hileye başvuracağız. Telefonumuzun IP'sini değiştirip farklı ülkeler için sunulan uygulamaları indireceğiz. Mesela şu anda en çok uygulama Amerika' da var ve puan oranları çok yüksek. Her ülkeden ortalama 2$ kazansak 50 ülkeden 100$ yapar.


Android İçin; 
1- Google Play' den VPN One Click programını indiriyoruz. 
2- Uygulamayı kurudktan sonra uygulamaya giriş yapıyoruz ve IP adresini değiştireceğimiz olan ülkeyi seçiyoruz. Uygulamaları indiriyoruz. Eğer eski haline getirmek isterseniz Türkiye'yi seçebilirsiniz.

İOS İçin
Adımlar;
1- VPN One Click Uygulamasını AppStoreden indiriyoruz.
2- Programı açıyoruz Free Trial 7 Days kısmına tıklıyoruz
3- Bir siteye yönlendirip ayarlar kısmına yönlendiriyor Profili yüklememizi istiyor kabul ediyoruz.
4- Profil yüklendikten sonra ayarlar bölümünde Wi-Fi nin altında VPN kısmının geldiğini görüyoruz.
5- İstediğimiz lokasyonu seçiyoruz ben Almanya - Fransa - Mısır filan seçtim hepsinde sponsor reklamları geldi. Lokasyonu seçtikten sonra VPN yi 1 yapıyoruz en üstten.
6- Sonra FeaturePoints e giriyoruz sponsor uygulamalar gelmiş oluyor.Gelmediyse uygulama yerinde refresh yazar ona tıklayın. Sonra tıklayarak appstoreden indirmeye başlıyoruz.
7- Sonra indirmeler çok yavaş olacağı için VPN yi kapatıyoruz.
8- İndirme bittikten sonra VPNyi tekrar aynı ülke üzerinden aktif ediyoruz ve indirdiğimiz uygulamada 30-40 saniye dolaşıyoruz.
9- FeaturePoints' e döndüğümüzde puanımız gelmiş bulunuyor.





ÖDEME KANITLARI:  


Bu ödemeyi bizzat kendim aldım. Ödeme talep ettiğinizde 3-4 dakikada hesabınızda oluyor.




İnternet'ten bulduğum bir ödeme kanıtı, Hesabın sahibi VPN ile bu kadar kazandığını söylüyor.  ;


Hiç yorum yok: